22. Levnadsstory: Marcus Cato; från psykisk ohälsa till lycka

Från psykisk ohälsa till lycka med Marcus Cato som delar med sig av sin levnadsstory om att gå från psykiskt lidande under hela sin barndom och ungdom till att idag må bra och hjälpa andra professionellt som coach, föreläsare och bloggare i sitt kärnvärde i livet – lycka.

Som ung man med en examen i ekonomi hade han allt, arbete som manager på en golfklubb, fin bil, lägenhet med bästa havsutsikten, pengar med möjlighet att spela golf på fina banor i spännande länder. Inombords rådde det kaos med ångest och en känsla av att vara ”annorlunda innanför” vilket han lidit av under hela sin uppväxt utan att tala med någon om det. Välkommen att ta del av Marcus resa som olycklig grabb till professionell lyckobloggare och föreläsare.

Hur lyckades Markus bryta sin psykiska ohälsa med svår ångest, isolering och beroendeproblematik och hur kunde hans nyfikenhet om livet segra över tanken att bli + 1 i självmordsstatistiken? Vilken tanke tog Marcus från suicidtankar till att idag ta fullt ansvar och kontroll för sitt psykiska välbefinnande och sin egen lycka? Hur gör han praktiskt för att hålla kvar sin valda attityd om att livet måste ha en mening? Gilla och dela gärna Levnadspoddens FB sida och fortsätt också att ge din feedback i form kommentarer på denna sida. Tillsammans skapar vi Levnad!

Välkommen att delta i dagens avsnitt med Happy Cato!

Levnadspodden