Levnadspodden

Levnadspodden är resultatet av en molande passion och underliggande vrede av egenupplevd och andras berättelser om osund arbetskultur, teamwork utan äkta samarbete och avsaknad på meningsfulla relationer. Vi vill med Levnadspodden bygga vårt eget och andras mod, inifrån och ut, genom genuina samtal och levnadsstories om mellanmänskliga upplevelser. Vi tror på självreflektion och igenkänning som en motor för ökat mod och empati.

Camilla och Petra är två karriärs- och livscoacher som i en tid av bristande moral vill återupprätta ett till synes förlorat civilkurage.

 

Våra tjänster är designade för att skapa mellanmänsklighet av trygghet och tillit på arbetsplatsen och i livet. Det frambringar en effektiv kommunikation som tillåter civilkurage att blomstra. För att skörda frukten av ekonomisk vinst och psykisk hälsa måste vi först så fröna.

"Med skräddarsydda koncept hjälper vi ett företag att finna sina egna lärdomar. Med digitala lösningar låter vi världen se på."

Camilla började en karriär som undersköterska inom psykiatrin för att senare utbilda sig till personalvetare med inriktning arbetspsykologi. Under åtta år har hon verkat som ledare inom statlig verksamhet och i det privata näringslivet. Idag driver hon sitt företag Oleria där hon verkar som professionell coach och HR konsult.

Petra, utbildad först till sjuksköterska och senare till ingenjör inom systemutveckling, har lång erfarenhet av att leda projekt och vet hur viktigt en sund arbetskultur är för både hälsa och resultat. Under flera år som coach har hon arbetat med flera av Sveriges stora organisationer och företag. Som kreativ designer inom konceptutveckling har hon en brinnande passion för att utveckla och förbättra.